Noticias

30 MAR

ASSOCIACIÓ REACH CONTRA EL ASI

Presentamos a la Associació Reach, que trabaja para la prevención del Abuso Infantil

La associació Reach  es una asociación sin ánimo de lucro, que trabaja para la prevención del abuso sexual infantil (ASI). Ofrecen talleres de información y prevención contra el ASI, orientados a que los niños y niñas puedan conceptualizar la situación y así empoderar a los menores a evitarlo y/o denunciarlo, además de informar a los adultos, sean padres familiares o educadores.

Esta es su páagina web, donde explican su labor con más detalle, os animamos a informaros, pues es muy interesante https://associacioreach.org/reach/

Han editado, junto con Sargantana, un libro infantil y un cuaderno de actividades, y a finales de marzo vendrán a presentarlo a nuestra librería, el 30 de marzo a las 19:00

Os adelantamos sus contenidos:

El Planetari de les Emocions (NPQ Editores), un quadern d’ exercicis il·lustrat per a treballar la prevenció de l’ abús sexual infantil, el consentiment i la gestió de les emocions. Està dirigit a menors en edat escolar: primària, secundària i batxillerat. Proveeix d’un conjunt de materials didàctics per a capacitar a les famílies, docents i professionals de l’àmbit sanitari, social, de l’ oci i lleure per tal d’ acompanyar als infants.

Biel i la seva cuirassa. Anna i la bombolla protectora. (NPQ Editores) Aquest conte infantil està format per dos microrelats, on els protagonistes narren dues històries d’ allò més quotidianes, i les quals ens permeten treballar conceptes com la comunicació, l’assertivitat, l’ establiments de límits i el consentiment, entre d’altres. Aquests conceptes són clau en la prevenció de l’abús sexual infantil i el benestar de la infància.

 

Volver a noticias